10:00

Hentes i Tromsø

Vi kan plukke deg opp på hotellet du bor på, fra VistitTromsøs kontor, eller fra flyplassen. Vi har en bil med plass til 8 personer og deres bagasje. Det tar ca. en time å kjøre fra Tromsø til gården.

11:00

Lett lunsj

Lett lunsj i hovedhuset (det hvite huset) består av typisk norsk mat som hjemmebagt brød, smør, skinke, gulost, brunost, syltetøy, sild, egg, noen grønnsaker, kaffe, te og melk. Har du noen allergier eller spesielle ønsker, bare ta kontakt med oss ☺ 

11:45

Fisking i fjorden & ridning på hest & fritid

Hvis været tillater det, kan du dra ut på fisketur med en guid. Det er masse fisk i Balsfjord og mange forskjellige typer fisk. Den vanligste er torsk.

En annen aktivitet er guidet ridetur. Du vil få utdelt en av islandshestene våre, så starter vi i stallen med å gjøre hestene klare for tur sammen. Du kan ri i fjæra langs fjorden, eller på fjellet. Vi har også en ridebane som er fin for nybegynnere og andre. 

Du velger selv hvor turen skal gå.

17:00

Middag

Vi serverer tradisjonell norsk mat. Om du vil kan vi lage middag av fisken du fanget.

18:00

Badstue & fritid

Hvis du er interessert, står badstuen klar. Hvis ikke kan du fylle tiden din med det du ønsker. 

20:00

Soverom står klart

Soverom med tre eller fire senger pr. rom står klart. Du har også tilgang på delt stue med peis, kjøkken, bad og balkong. Internett er tilgjengelig overalt på området.

08:00

Lett frokost

Brød med pålegg og vafler med rømme, syltetøy, brunost, kaffe, te og melk.

09:00

Transport tilbake til Tromsø